Izvor: BSC HAPPY
11.11.2023 u 11:09
0

SNAGA VERE: Švarceneger otkrio koji je najbolji savet koji je dobio (VIDEO)

Iako ima 76 godina Arnold Švarceneger, slavni glumac, sportista, biznismen, filantrop, autor, političar i bivši guverner Kalifornije, još je veoma aktivan i svojom energijom, radom i životom svedoči da još nije obesio kopačke o klin.

Prilikom svojih intervjua slavni glumac često ističe koliko je bitna vera u sebe i snaga volje. Tako je jednom kao najbolji savet koji je dobio ili dao naveo „Veruj u sebe“, dok je kao najlošiji istakao „Ne može se učiniti“ .

VREME JOJ NE MOŽE NIŠTA: Demi Mur ima 60 godina a i dalje lepotica (VIDEO)

Poznata je i njegova rečenica: „Svi imamo veliku unutrašnju snagu. Snaga je vera u sebe. Postoji stav i želja za pobedom. Morate se videti kao pobednik pre nego što zaista pobedite. I morate biti gladni. Morate želeti da pobedite“,  naveo je Švarceneger koji je uspeo da ostvari američki san iako je rođen u siromašnom austrijskom selu.

@sasatasic8.1 Najbolji i najgori savet😵⚠️⚠️🚀🚀 #instagram #tiktok #arnold #arnoldschwarzenneger #builder #mindset #mindsetbuild #motivation #hardwork ♬ original sound – sasatasic8.1

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter