Izvor: KURIR/BLIC
11.05.2023 u 08:25
0

SPAKOVALA KOFERE I POSETILA OVU LUKS DESTINACIJU! TRUDNA ANASTASIJA NAPUSTILA SEVILJU!

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji devojčice. Ona je u četvrtom mesecu trudnoće, a trebalo bi da se porodi u septembru.

 

Anastasija uživa kod Nemanje u Sevilji, gde čeka papire, a sada je obavestila svoje pratioce da je otputovala u Italiju.

Anastasija Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Cecina ćerka je objavila snimak na svom Instagram profilu i pokazala kako uživa u Torinu, a pogled sa njene terase na trg ovog grada ostavlja sve bez teksta.

Anastasija Ražnatović
FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN

Inače, Anastasija je veoma aktivna na Instagramu pa tako neretko deli fotografije iz Španije, kako sa utakmica na kojima prati svog dečka, tako i pojedine trenutke iz njihovog privatnog života.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter