Izvor: KURIR/PINK.RS
11.05.2023 u 08:01
0

NAKON MNOGO GODINA SE PONOVO SPOJILI! Sinovi Bojanića živeli u inostranstvu dugo, a ovo su NJIHOVE SUPRUGE

Mikica Bojanić, pevač i aktuelni zadrugar potiče iz muzičke porodice. Otac Miloš poznat je pevač narodne muzike, a njegov talenat su nasledili i njegovi naslednici Mikica i Bane,

 

Iako se u javnosti retko pojavljuju zajedno, porodica Bojanić je veoma složna, iako ih je životni put razdvojio na dva kraja sveta, oni su se nakon mnogo godila spojili.

Mikica je radio u Kanadi, gde je i živeo sa svojom suprugom Dušicom i sinom i ćerkom, a Bane je živeo u Americi sa suprugom Suzanom i sa njihove tri ćerke.

Supruge ova dva pevača su lepotice, a njih dvojica ne kriju zahvalnost što su tolike godine uz njih i što su ih podržale u svemu, a Mikica redovno govori o svojoj Dušici i tome koliko mu nedostaje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter