Izvor: Happy BSC POrtal/Telegraf.rs
15.11.2023 u 17:49
0

SRNA LANGO SE POTRESNIM REČIMA OPROSTILA OD PRIJATELJA: „A onda više nije smešno…“ (FOTO)

Vest o smrti glumca zatekla je i potresla mnoge.

Legendarni glumac Žarko Laušević preminuo je danas u 63. godini. Ova vest potresla je gotovo celu našu glumačku scenu, a tužnim povodom oglasila se i Srna Lango.

– A onda više nije smešno – napisala je Srna kratko u opisu Žarkove fotografije na kojoj je i te kako ozbiljan, potom je podelila još jednu fotografiju kolege od pre nekoliko decenija na kojoj se od srca smeje i napisala: „Ovako“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srna Lango (@srna.lango)

Podsetimo, Žarko Laušević je zbog ozbiljnih problema sa plućima krajem avgusta hospitalizovan u „Bežanijskoj kosi“. Uprkos teškim terapijama, Žarko je radio iz bolničkog kreveta, a nadu u izlečenje dalo je i to što je pušten kući.

SKRIVENA LJUBAV: Voja Brajović otkrio detalj o Žarku Lauševiću za koji je malo ko znao

Sam je izrazio želju da se pojavi na premijeri filma „Heroji Halijarda“ čime je događaj učinio ekskluzivnijim, a njegova pojava je mnoge kolege dovela do suza. To je poslednji put da smo ga videli u javnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter