Izvor: TELEGRAF
21.02.2024 u 09:09
0

SUD JE PROGLASIO VEŠTAČENJE NE POTREBNIM U SLUČAJU SEVERINE: Oglasila se Severinina advokatica

"Odluka Vrhovnog suda je detetu zakomplikovala život", rekla je ona

Pevačici Severini Vučković sud je nakon oduzimanja starateljstva vratio isto nad sinom Aleksandrom.

Advokatica Jasminka Biloš je objasnila da je Vrhovni sud ukinuo Županijsku odluku i vratio im je na ponovno odlučivanje:

Županijski sud je ponovno odlučio i doneo istu odluku. Oni su odlučili da veštačenje nije potrebno i potvrdili su svoju prvu odluku.

Severinina advokatica kaže da je odluka o starateljstvu identična onoj iz 2021. godine.

– Mi se nismo mogli žaliti na presudu Vrhovnog suda jer je presuda bila pravomoćna. Županijski sud je očigledno ponovo održao sednicu veća i donio je identičnu odluku kao prvi put – rekla je advokatica.

 

VELIKA TAJNA BATE ŽIVOJINOVIĆA: Sin Miljko otkrio do sada nepoznate detalje

 

Nakon svega, ona je istakla da je odluka Vrhovnog suda samo donela komplikacije u porodici.

 Odluka Vrhovnog suda je detetu zakomplikovala život. Ovih meseca dana je bilo vraćanje unazad, a Severina će se i dalje boriti – rekla je Jasminka.

Nakon što je Vrhovni sud vratio starateljstvo nad sinom ocu Milanu Popoviću, dvadesetak dana kasnije dolazi do obrta. Kako pisšu hrvatski mediji, splitski Županijski sud je 6. februara ponovio svoju pređašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka Severina Vučković 12-godišnjeg dječaka dužni „starateljstvo obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno“.

To sada znači da će pevačica provoditi dve nedelje sa svojim sinom, a opet dve nedelje odlazi kod oca. Severina je danas na Instagramu podelila fotografiju i čestitala sinu 12. rođendan.

Podsetimo, nakon što joj je sud vratio starateljstvo nad sinom Aleksandrom, hrvatska zvezda Severina Vučković oglasila se i navela da borbu nastavlja dalje.

Severina se nakon odluke, oglasila i najavila da će „tražiti samostalno starateljstvo“.

– Nisam uopšte očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo doneti novu odluku, jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog deteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije

– Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola – pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta nedeljno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati – ići ću do kraja, tražiću samostalno starateljstvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu decu s kojima se pravosuđe lopta, žrtava pravosuđa i institucija, „moćnih i nemoćnih žena i ženica“ – dodala je pevačica.

Severinin sin i menažer Tomica trenutno u Istri slave rođendane, pošto im je divan dan istog datuma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter