Izvor: Alo
21.02.2024 u 07:46
0

ŠAKO ŽIVEO U BEDI I SIROMAŠTVU: Onda se pojavio čovek koji mu je promenio život, evo o kome je reč

Život ga nije mazio, radio je dva posla, a onda mu je jedna noć, promenila sve

Popularni pevač, Šako Polumenta, danas uživa u lagodnom životu, zahvaljući novu kojeg je zaradio mukotrpni radom, ali nije sve uvek bilo tako.

Pevač je nedavno u jednoj emisiji ogolio dušu i ispričao detalje o svom životu i odrastanju.

Odrastao je uz petoro braće i jednu sestru u jako oskudnim uslovima, a svoje prve pare zaradila je tek nakon što je krenuo da radi u firmi gde je radila i njegova majka:

– Ja sam sa 18 godina otišao u vojsku i čim sam se vratio majka me je zaposlila kao poslovođu. Imao sam 20-ak ljudi u timu, pevali smo zajedno, družili se. Igrali smo karte u radno vreme i šef je tad bio jako nervozan i zatekao nas kako igramo tablić. Posle toga me je suspendovao na šest meseci. Nisam znao šta da radim. Rano sam se oženio, imao sam porodicu, dve godine sam radio, a posle toga nisam znao šta da radim. Nemaš od čega da živiš – ispričao je Šako.

Pevač je otkrio i ko je prepoznao njegov pevački talenet i koliko je zaradio od svoje prve „tezge“:

 Brat je video moj talenat, gledao me je i slušao kako sviram gitaru, i tako me je ubedio da odem sa njim u kafanu i pogodio mi svirku. To veče sam okupio momke sa ulice, oformio bend i tu noć mi je palo toliko para da nisam mogao da verujem. Plata mi je tada bila oko hiljadu maraka, a ja sam za noć uzeo desetak hiljada bakšiša. E, to mi je dalo satisfakciju. Ja sam se tad neko vreme mučio da kupim televizor, a posle te noći sam kupio i televizor, šporet, opremio celu kuću- priznao je Šako.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter