Izvor: blic.rs
20.01.2024 u 04:24
0

NI ZBOG MUŽA, NI ZBOG RODITELJA: Suzana Mančić otkrila zašto je promenila krsnu slavu

Suzana Mančić već neko vreme obeležava slavu Sveti Arhangel Mihailo. Kroz godine je menjala krsne slave i obeležavala više svetaca, a jednom prilikom je objasnila i zbog čega.

– Sveti Arhangel Mihailo, to je moja slava. Sveti Đurđić, to je bila slava moje majke i mog muža, slavila sam je nekih osam godina, i onda sam rekla: „Vidiš kako žene gube identitet kada se razvedu, izgubiš prezime i slavu”. Onda sam rešila da uzmem tatinu slavu. Međutim, Sveti Jovan je slava crkve u kojoj sam bila jedan od donatora, to je crkva na Centralnom groblju gde počivaju moj otac i majka. U znak zahvalnosti dobila sam plaketu i ikonu – objasnila je Suzana jednom prilikom.

SIMONIDA NIKAD ISKRENIJA: Otkrila ko ju je najviše povredio i OSAKATIO ZAUVEK

Suzana nam je, inače, nedavno otkrila interesantne podatke o sebi.

– Da vam kažem jedan detalj o sebi. Ja sam rođena s jednom neverovatnom kilažom, 5 kila i 150 grama. Bila sam krupna beba, rođena sam na forceps i moja majka se tri dana porađala i više joj nije palo na pamet da ima još dece. Jesam bila mažena i pažena, ali bili su moji roditelji veoma strogi. Veoma, veoma strogi. Znalo se, znao se red, šta se može, šta se ne može. Ja sam rođena u srcu Beograda, ali ja sam odrasla u zajedničkom stanu. To sad mlađim generacijama, kako zajednički stan, šta to znači. U zajedničkom stanu, to je bio jedan perfektan salonac, ja bih sad mogla da ga nacrtam po svom sećanju, mi bili jedina porodica sa detetom, a ostalo su bili jedan bračni par, pa jedna samica i još jedna samica – istakla je voditeljka tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter