Izvor: stil.kurir.rs
20.01.2024 u 00:14
0

SIMONIDA NIKAD ISKRENIJA: Otkrila ko ju je najviše povredio i OSAKATIO ZAUVEK

Novinarka i književnica Simonida Milojković u svojim romanima opisuje teške sudbine zasnovane na istinitim pričama. Ima hrabrosti da o svim intrigantnim temama potpuno ostvoreno govori, što ju je dovelo do pozicije žene čija se reč daleko čuje. Najviše se bavi međuljudskim odnosima, a u prošlosti je i sama pretrpela izdaju od osobe koju je tada najviše volela – njenog muža.

Svoje knjige počela je da piše nakon što je provela 17 godina u novinarstu. Njena prvi roman „Grabljivica“, u kojem je obradila temu elitne prosttucije, doživeo je neverovatan uspeh, te je preveden i na engleski jezik. Još veću pažnju prvuklo je Simonidino štivo „Ljubav u doma kokaina“, po čijim Motivima je urađena i predstava sa glumicom Marijanom Mićić u glavnoj ulozi. Napisala je još i: „U zagrljaju princa tame“, „Dijagnoza: ljubav“, „Žena“.

NAJPROVOKATIVNIJA FOTKA JELENE KARLEUŠE IKADA: Pevačica u tangama raspametila publiku (FOTO)

Međutim, ova fatalna plavuša britkog jezika sve je iznenadila priznanjem o nezamislivoj prevari svog supruga, te da ju je razvod najviše duhovno koštao.

– Najskuplje sam platila razvod. Ja sam se razvela tokom druge vantelesne oplodnje, kada smo suprug i ja pokušavali da dobijemo dete, a on je sve vreme mene varao i imao paralelnu vezu i to je najbolnije ljubavno iskustvo u mom životu – ispričala je Simonida i dodala:

– To više nije muško-ženski odnos, to je ljudsko-ljudski odnos, to te povredi kao čoveka. Pa, što mi, čoveče, nisi rekao, da ne idem tamo da se mučim, te vantelesne oplodnje nisu baš najprijatnija stvar kroz koju žena može da prođe?! Jedino me je to malo osakatilo… Kažu „što te ne ubije, to te ojača“. Nije… Što te ne ubije, to te osakati, barem u mom slučaju – smatra književnica.

Koliko joj je bio mučan proces vantelesne oplodnje govori i činjenica da je bila u depresiji.

– Imala sam hormonsku depresiju. Bila sam u braku i pokušavala da zatrudnim. To nije išlo, pa sam otišla na vantelesnu oplodnju. Nakon toga može da se desi depresija, kao postporođajna depresija. Kada sam to kod sebe primetila odmah sam otišla u dom zdravlja, na knjižicu kod psihijatra. Dobila sam terapiju, pila sam lekove i čitala sam duhovnu literaturi. Pomoglo mi je pravoslavlje i medicina – kaže.

Najviše od svega ceni iskrenu reč, a tako i žvi – prateći svoja osećanja,

– Uvek sam živela ono što iz mene proizilazi. Ako volim, volim, ako ne, pakujem kofere i idem – jasan je Simonidin stav.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter