Izvor: BSC HAPPY
20.07.2023 u 15:30
0

SEKA NA SVADBI OD MILION EVRA! Torta u obliku dvorca, kruna od dukata… HAPPY TV NA NEVIĐENOJ SVADBI!

Ekipa emisije "Svadba od milion evra" ne prestaje da donosi ekskluzive!

Do sada smo bili gosti na najjačim veseljima na ovim prostorima, a tradiciju smo nastavili i tokom jučerašnjeg dana u Vršcu, gde je održana svadba za pamćenje!

Seku Aleksić ranije nismo viđali na ovakvim proslavama, ali je ona sinoć bila glavna zvezda romske svadbe! Ona se pojavila kada je izneta spektakularna torta o kojoj su svi pričali! Mladenačka torta u obliku dvorca, ukrašena belim cvećem i uramljenom fotografijom mladenaca je oduševila okupljene, a Seka Aleksić je dala sve od sebe da opravda poverenje domaćina, te je na radost prisutnih pevala dok su mladenci sekli prvo parče!

Voditelj emisije „Svadba od milion evra“, Uroš Božić je sve te kadrove zabeležio. Jedan od najdugovečnijih običaja bez kojih ne prođe gotovo nijedno venčanje svakako jeste da se mlada i mladoženja međusobno hrane tortom. Sečenje tortre se simbolički smatra prvim zajedničkim zadatkom mladenaca i početkom njihovog zajedničkog života. Mlada i mladoženja se međusobno hrane tortom kao simbol obavezivanja – da će brinuti jedno o drugom i slavlja njihovog novog zajedničkog života.

Happy televizija

Bilo je tu svega od hrane i pića, dok je mlada nosila krunu od dukata. Bilo je angažovan i veliki broj muzičara, a neki su došli čak iz Rumunije.

GALA VLAŠKA SVADBA U CG OD MILION EVRA SAMO NA HAPPY TV: Brena pevala za 50.000, a Sloba za 20.000 evra – NEZAPAMĆEN PROVOD (FOTO)

Sve to, imaćete prilike da gledate u emisiji „Svadba od milion evra“, koja se emituje utorkom, samo na programu Happy televizije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter