Izvor: kurir.rs
19.08.2023 u 09:54
0

SVE SVETLI I PRŠTI OD LUKSUZA: Estrada silno bogatstvo uložila u vile na moru

Brojne poznate ličnosti iz sveta muzike i glume imaju luksuzne kuće na samoj obali Jadranskog mora i tamo uglavnom provode letnje dane sa svojim porodicama.

Među prvima se na Crnogorskom primorju skućio Miloš Bojanić, još pre više od tri decenije. Najpre je pazario plac, a onda na tom mestu sagradio vilu koju otada rentira. Miloš iz vile ima direktan izlaz na more. Vilu je potpuno renovirao i u nju uložio, kako se pisalo, 120.000 evra.

Muzičar Goran Bregović u Perastu poseduje dve nekretnine, u kojima najčešće letuje njegova supruga Dženana sa ćerkama. Inače, on je kupio prvo trospratnu kuću od kamena, čija je vrednost procenjena na dva i po miliona evra, a ranije je bila muzej. Nedavno je pazario hotel i vilu „Perast“, koju je proširio sa restoranom i terasom sa pogledom na more.

SUOČAVA SE SA ZATVOROM: Alek Boldvin još uvek u problemu zbog ubistva na setu, ali eksperti kažu da dokazi mog biti „problematični“(VIDEO)

Muzičar je pre više od deset godina kupio ovu luksuznu vilu kako bi supruzi i ćerkama obezbedio idealno mesto za letovanje. Ovo zdanje se uklapa u arhitekturu prelepog crnogorskog gradića, pa je velelepna vila izgrađena u belom kamenu, okružena dvorištem i ograđena zidinama, ali i mediteranskom vegetacijom, kako bi porodica imala intimu tokom boravka. Vila je 2015. godine renovirana, a Brega je u obnovu kuće na Jadranu uložio 20.000 evra.

youtube/prinscreen

Nekretninu u ovom mestu pre godinu dana kupio je i Saša Matić, u pitanju je vila iz 18. veka, koja se nalazi tik uz more. Ono što je posebno zanimljivo jeste da se u ovoj vili leti odmarao Petar Petrović Njegoš i to kao gost porodice Balović, u čijem je vlasništvu bila tada ova kuća i gde je napisao jedinu ljubavnu pesmu “Paris i Helena” ili “Noć skuplja vijeka” 1844. godine. Kuća ima dva sprata i četiri sobe, kao i prostrani salon, a pored ulaza i dalje stoji tabla koja potvrđuje da je tu nekada boravio vladika.

youtube/printscreen

Brojni glumci su upravo u Rosama ranije imali kuće, među njima i Dragan Nikolić i Milena Dravić, kao i Dragan Gagi Jovanović, a još jedino Bojana Maljević ima nekretninu u Rosama. Mesto je izolovano od civilizacije i nema nijednu prodavnicu.

Poznato je da Neda Ukraden ima kuću u Lepetanama, u Boki Kotorskoj u Crnoj Gori, gde je kupila plac pre nekoliko decenija, kada je bila na vrhuncu karijere. Ona je na placu pored tog izgradila višespratnicu koja ima nekoliko luksuznih apartmana, a prema pisanju medija, vrednost zgrade je oko milion evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter