Izvor: BSC Happy
12.08.2023 u 12:50
32

„TI SI NEKI GATAČKI PATULJAK?“ BJELOGRLIĆ o RAZGOVORU sa MLADIĆEM na PALAMA koji se i DANAS PREPRIČAVA (VIDEO)

Razgor sa Mladićem uopšte nije bio planiran, naveo je naš poznati glumac.

On je meni rekao, to se posle prepričavalo, prišao i rekao: „Ti si Hercegovac, Gačanin?“. Ja kažem jesam… – rekao je Dragan Bjelogrlić.

Ostatak možete pogledati u videu ispod:

@reporter381 SKANDAL! Dragan Bjelogrlic govori o prijateljstvu sa Ratkom Mladićem i Radovanom Karadzićem. #draganbjelogrlic #ratkomladic #radovankaradzic #gacko #beograd #srbija #vracar #srpskanaprednastarnka #n1 ♬ original sound – EXCLUSIVE‼️

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

32 thoughts on “„TI SI NEKI GATAČKI PATULJAK?“ BJELOGRLIĆ o RAZGOVORU sa MLADIĆEM na PALAMA koji se i DANAS PREPRIČAVA (VIDEO)”

  1. Свом ‘најбољем’ другу рећи да је гатачки патуљак, није фер?!

    19
    9
    Odgovori
  2. Ко си бре ти да себе упоређујеш са Српским ђенералом,па ниси му ни до кољена багро Београдска.

    54
    16
    Odgovori
  3. On je mason koji više nije u usponu, a što se tiče nas on je nedoraslo govedo i I sramota, da je bio najbolji, droga uništi čoveka, sva sreća je došao do para pa šmrče kvalitetni inače bi odavno mirisao odozdo travu!!!

    2
    1
    Odgovori
  4. Bjelogrlić je običan NVO šljam ,koji je odavno dobio zadatak da ruši srpske žrtve,i preko serija i filmova stvara novu podlogu za nove generacije kako ON vidi srpsku istoriju. TEŠKI NARKOMAN I POKVAREN ČOVEK.

    1
    1
    Odgovori
  5. Nasilnik koji mrzi svoju zemlju. Nosio u sarajevu majicu sa slikom ratnog zlocinca divjaka. Drustvo mu pravio trifunovic. Slikali se sa zlocincem i nazivali ga cika jovo. Sljam.

    0
    2
    Odgovori
  6. Izdajnik koji je nosio majicu sa likom jovana divjaka ratnog zlocinca. Majicu nosio i sergej trifunovic. Slikali se kako kazu sa cika jovom. Sljam.

    0
    2
    Odgovori
  7. Izdajnik koji je nosio majicu sa likom jovana divjaka ratnog zlocinca. Majicu nosio i sergej trifunovic. Slikali se kako kazu sa cika jovom. Sljam.

    0
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter