Izvor: BSC happy portal
12.08.2023 u 13:15
5

KOJA JE TAJNA NADMOĆNE LEPOTE SVETLANE MEDVEDEV? Prvi put vam OTKRIVAMO BJUTI rutinu moćne RUSKINJE – VEČNA MLADOST

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije  – Dmitrij Medvedev jedan je od najmoćnijih ljudi Rusije, a njegova misterioznost i bajkovit odnos sa suprugom Svetlanom oduvek je privlačio pažnju, s obzirom na to da ova ljubav datira od srednje škole.

MEDVEDEV NARATIVOM RAZARA SVET: POTPUNA KAPITULACIJA Ukrajine otvara put miru! Oni je blokiraju!

Svetlana je 1987. godine upisala Peterburški fakultet za ekonomiju i finansije, a da bi mogla da postigne da radi i izdržava se, pohađala je večernje kurseve.

Udala se za Dimitrija 1993. godine, po završetku studija, a sina Iliju je rodila 1995. godine, nakon čega se posvetila porodici.

Svetlana je poznata po svom kulturnom radu na planu povezivanja Rusije i Italije, ali i po saradnji sa Ruskom pravoslavnom crkvom.

Gde god da se pojavi – plesni svojim prekrasnim izgledom, a platinasta plava kosa, aristokratske crte lica i baršunasta koža svima prvo zapadne za oko.

Mnoge dame širom Rusije su se pitale koje je njena tajna lepota – a  mi sto to uspeli da saznamo!

Čim se probudi Svetlana popije dve čaše hladne vode sa koricom limuntusa, a nakon jutarnjeg umivanja lice osveži tonikom sa ekstraktima bosiljka, ruzmarina i krastavca na prirodnoj bazi. Ona je dama koja se drži tradiconalnih recepata i nege, te je bademovo ulje jedno od najzastupljenijih u njenoj bjuti rutini, te lice i telo nakon tonika nahrani hidratantnom kremom sa hladno ceđenim bademovim uljem i hijaluronom. Nikada ne koristi tešku šminku, već se njen mejkap sastoji od tonirane kreme, malo maskare i ruža za usne krv crvene ili boje mesa za svakodnevno pojavljivanje. 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “KOJA JE TAJNA NADMOĆNE LEPOTE SVETLANE MEDVEDEV? Prvi put vam OTKRIVAMO BJUTI rutinu moćne RUSKINJE – VEČNA MLADOST”

  1. Kakva je to, u gornjem tekstu pise : korica limuntusa , jeste lepa zena, i lep je ovaj beli kostim koji je na njoj , bas je lep ali ima i lepu liniju, cim imas lepu liniju mozesi dzak da stavis na sebe dobro ce stajati jos ako umes da ga nosis , da imas prava ledja da ti glava gleda u prvi pa cak i u drugi sprat nema lepse a sto se tice koze najlepsu kozu imaju Muslimanke, nisam mogla jednog dana da odolim i da ne pitam, na Sajmu koji se organizuje u dobrotvorne svrhe , organizuju ga ambasadorove zene, pitala sam naravno Muslimanku cime one neguju kozu , kaze jogurtom i spolja i iznutra .

    1
    0
    Odgovori
  2. Sto se tice muskaraca nizeg rasta nauka kaze da je sa njima seks mnogo bolji nego kod dugajlija , a zasto, zato sto krv kod nizih dva puta brze prodje kroz celi organizam nego kod dugajlija , toliko da se zna, znaci nizi su bolji . Ziveo Putin i Medvedev . Naravoucenije kod dugajlija se i moda promeni dok se nesto desi u onom smislu .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter