Izvor: Kurir/happybsc
25.08.2023 u 20:00
0

TREĆA SEZONA UPRKOS GNEVU FANOVA: Izbacite ovaj lik iz serije – GORE društvene mreže

Iako je serija primila više kritika nego pohvala, HBO Max potvrdio da će se snimati i treća sezona „I tek tako…“. Ova vest je na društvenim mrežama pokrenula lavinu komentara. Ima i gledalaca koji se raduju novim epizodama, a puno je i onih koji daju savete kreatorima kako da poboljšati seriju.

NAKON OVOG VIŠE NISU SNIMLJENI ZAJEDNO: Poslednji snimak bračnog para Karleuša Tošić

Međutim, u jednom se gotovo svi slažu – žele više Samante, a manje Če. „Možete li da se rešite Če?“, „Nadam se da će se Samanta u potpunosti vratiti“, „Molim vas, bez Če“, „Če uništava seriju“, „Više Lise, manje Če“, „Neka u trećoj sezoni Ejdan i Keri budu zajedno“, pišu gledaoci u komentarima..

„Slušajte moje predloge: 1. izbacite Če iz serije, 2. izbacite Naju Volos, 3. ostavite Keri i Ejdana zajedno, 4. pokušajte da Miranda i Stiv poprave svoj brak, 5. Nemojte vraćati Samantu (obožavam je, ali ova serija pronašla je put bez nje i uključivanje nje bi više štetilo nego koristilo“, glasi komentar jedne obožavateljke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max (@streamonmax)

Podsetimo, Max je potvrdio novu sezonu serije, a producent Majkl patrik King je izjavio: „Oduševljeni smo što provodimo vreme u svemiru ‘Seksa i grada’ i pričamo nove priče o životima srodnih i ambicioznih likova koje glume neverovatni glumci. ‘I tek tako…’ dolazi treća sezona.“

Serija prati Keri (Sara Džesika Parker), Šarlot (Kristin Dejvis) i Mirandu (Sintija Nikson), koje žive u Njujorku, te je nastavak originalne serije „Seks i grad“. Mnogo toga se promenilo u odnosu na originalnu seriju, a vest o trećoj sezoni stiže uoči finalne epizode druge sezone, koja je emitovana juce i u njoj će se pojavio voljeni i dugo očekivani l lik Samante Džons (Kim Katral).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter