Izvor: nbcnews
10.09.2023 u 12:42
0

TRIDESET GODINA ZATVORA: Zvezda serije „Vesele sedamdesete“, proglašena krivom za silovanje

Glumac Deni Masterson proglašen je krivim za silovanje dve žene pre više od dve decenije.

Nekadašnja zvezda serije „Vesele sedamdesete“ je osuđen u četvrtak na zatvorsku kaznu od 30 godina do doživotne robije, prenosi NBC News.Masterson (47) je osuđen četiri meseca nakon što je optužen za tri silovanja na ponovnom suđenju u Los Anđelesu.

NEPOZNATI DETALJI O LJUBAVI ŽELJKA I PRVE SUPRUGE VESNE! Išli u isto odeljenje, a profesor fizike ih uhvatio: „Ona se zacrvenela“

Glumac negira sve optužbe. Bio je optužen za silovanje tri žene, čija imena nisu otkrivena na suđenju. Sve tri žene su pripadnice Sajentološke crkve, čiji je Masterson član.

Sudija na ovom slučaju je više puta ponovio da „sajentologija nije optužena“, ali je omogućila svedocima da kažu da su ih crkveni zvaničnici pritiskali da ne govore policiji o optužbama za silovanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter