Izvor: mondo
10.09.2023 u 14:04
0

„IZVINITE ŠTO SMO PODRŽALI SILOVATELJA“: Holivudski par na udaru javnosti – stali iza Denija Mastersona, nastao HAOS!

Ešton Kučer i Mila Kunis pisali pisma podrške kolegi iz serije "Vesele sedamdesete" Deniju Mastersonu, javnost ih razapela. Kolega osuđen na 30 godina zbog silovanja dve devojke, oni snimili video!

Pre nekoliko dana glumac Deni Masterson iz hit serije „Vesele sedamdesete“ osuđen je na 30 godina zatvora zbog silovanja.

Dok javnost i dalje saznaje detalje stravičnih događaja od pre 20 godina, na Internetu su osvanula pisma njegovih kolega iz serije Eštona Kučera i Mile Kunis, koji su podržali Mastersona, svedočeći o njegovom karakteru.

„OSTAO SAM DUŽAN POLA MILIONA EVRA, PIO SAM DVE LITRE ALKOHOLA SVAKI DAN“: LEGENDARNI GLUMAC TIKA STANIĆ o POROKU koji je pobedio pre 20 godina!

Ubrzo nakon što su pisma osvanula na društvenim mrežama par se našao na udaru javnosti i komentara „da podržavaju silovatelja, a ne žrtve“, zbog čega su objavili video u kojem se izvinjavaju za svoj postupak, ali i navode da su pisma poslali na zahtev njegove porodice pre početka suđenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

U videu su izvinjavaju za bol koji su naneli, ali i dodali da pisma namenjena sudiji „nisu slali kako bi potkopali svedočenje žrtava ili ih naveli da ponovo proživljavaju traumu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter