Izvor: Kurir/blic
08.06.2023 u 08:44
0

U VEZI S MLAĐIM FUDBALEROM! Danijela objavila provokativnu fotku, njen dečko JAVNO otkrio koliko je ZALJUBLJEN (FOTO)

Manekenka Danijela Dimtrovska, posle razvoda od Ognjena Amidžića, uplovila je u vezi sa šest godina mlađim Jevremom Kosnićem, bivšim fudbalerom.

Njih dvoje su se nedavno prvi put zajedno pojavili u javnosti na modnoj reviji u Budvi. Dimitrovska je na sebi je imala crnu usku haljinu, crveni karmin je bio u prvom planu, a fotografiju je objavila na svom Instagram profilu.

Komentari na račun njenog izgleda su se nizali, a posebnu pažnju je privukao komentar njenog dečka Jevrema. On je stavio samo emotikon u obliku srca, a Danijela mu je odmah odgovorila i stavila mu isti emotikon.

– Mogu samo da kažem da sam srećna, to je sve što ću komentarisati na temu svog privatnog života – istakla je Danijela na “Stori” kada su je pitali kako joj je vezi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter