Izvor: KURIR/BLIC
28.04.2023 u 12:40
0

VELIKA FAMILIJA! OVO SU BUDUĆI SVEKAR I SVEKRVA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! (FOTO)

Anastasija Ražnatović trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće i sa svojim izabranikom fudbalerom Nemanjom Gudeljom čeka devojčicu.

Da su Nemanjini roditelji Olivera i Nebojša sjajno prihvatili snajku, nije tajna, a poznato je i da potiče iz prave sportske porodice i da je svekar Anastasije Ražnatović takođe bio fudbaler.

Naime, Nebojša je karijeru započeo u Bosni odakle je došao u Partizan čije boje je branio pune tri godine. On je tokom svoje fudbalske karijere nastupao za španske klubove Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandij i odigrao čak 300 utakmica za Bredu, a karijeru je završio 2006. godine u Sparti.

Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u fudbalu te je trenutno tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

A kako je jednom prilikom svekar Anastasije Ražnatović otkrio, stub porodice ipak je njegova supruga Olivera koja je sve izdržala na svojim plećima, počevši od Nebojšinih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje dece koje je gotovo sama izvela na pravi put, prenosi „Story“.

A na koga Nemanja liči procenite sami.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter