Izvor: Kurir.rs
06.08.2023 u 22:50
0

VENČANJE MINISTARKE ĐEDOVIĆ I DAMIRA HANDANOVIĆA: Gala slavlje na Avali, među zvanicama Dačić, Đokovići i još mnogo javnih ličnosti

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i njen partner, kompozitor i direktor CEBEF-a, Damir Handanović, danas su stali na "ludi kamen".

Oni su tim povodom organizovali intimnu proslavu u jednom restoranu na Avali. Pre nego što su gosti počeli da pristižu, radnici su postavljali dekoraciju, a iz sale čula se pevačica Angelina, koja je zadužena da danas zabavlja zvanice.

Među zvanicama su se našli ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, sa sinom Lukom i budućom snajkom Milicom Jokić, roditelji tenisera Novaka Đokovića, Dijana i Srđan, pevač Oliver Mandić, pevačica Katarina Grujić sa suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem…

Podsećanja radi, Dubravka Đedović i Damir Handanović već neko vreme su u emotivnoj vezi. Upoznali su se sasvim slučajno, zahvaljujući tenisu, na sportskoj manifestaciji Serbian open.

INTIMNO SLAVLJE MINISTARKE ĐEDOVIĆ I DAMIRA HANDANOVIĆA: Par će se venčati u tajnosti sa najbližim članovima porodice

Posle samo nekoliko dana poznanstva, Damir Handanović joj je rekao da će jednog dana živeti zajedno, čemu se ona tada smejala. No, ispostavilo se da je bio u pravu.

Dubravka je, inače, bila udata za bivšeg ragbistu i triatlonca Kristofa Negrea, sa kojim je u braku dobila dvoje dece.

Inače, Damir je poznat u javnosti kao neko ko je zaslužan za veliki broj hitova i sa saradnjom sa najvećim izvođačima sa prostora bivše SFRJ. On je kompozitor, aranžer i producent, a iza sebe ima preko 460 autorskih dela. Handanović godinama sarađuje sa velikim zvezdama kao što su Svetlana Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Lepa Brena, Saša Matić i mnogi drugi. Takođe, Damir se direktor CEBEF-a, ustanove kulture Grada Beograda koja organizuje manifestacije od značaja za grad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter