Izvor: kurir.rs/happy bsc
07.08.2023 u 10:05
0

NOVI DETALJI OKO PUCNJAVE NA KONCERTU: Nikada nisam doživela ovako nešto kaže Aleksandra Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović imala je nastup u Mostaru, a kako prenose bosanski mediji, u klubu u kom je nastupala došlo je do pucnjave. Prema potvradama za medijeiz MUP-a HNŽ, pucano je iz pištolja, policija je na terenu izvršila uviđaj.

U 1.50 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Blagaj, južno od Mostara, došlo je do upotrebe oružja. Dve osobe su uhapšene i počeo je uviđaj i sprovodi se kriminalistička istraga – rekao je portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić.

Aleksndra prijović demantovala je natpise medija da je u trenutku pucnjave bila u klubu, već je kako je navela svedetalje saznala iz medija.

U Mostaru je bilo jako veselo, prelepo, sve super. U jednom trenutku je krenula da pada kiša i ja sam rekla da ako krene pljusak, da ću kao što sam i na svim ovim prethodnim nastupima, izaći i da ću pokisnuti sa mojom publikom, što je meni negde i normalno. I krenuo je takav pljusak da je u jednom trenutku prestalo da radi ozvučenje. Ugasio se mikrofon i instrumenti, sve… i ja tu više nisam mogla da pevam i tu se završio moj nastup. Sela sam u kola i tad je sve bilo okej, tako da ja ništa od tog incidenta nisam videla. Ujutru sam videla sve po medijima i hvala Bogu da se nije završilo tragično. Žao mi je jako. Ja nikada za sve ove godine koliko radim po klubovima, nikada nisam imala nikakvih problema i incidenata. Čak ni tuča nije bilo, ovo je bilo prvi put i desilo se kad sam ja otišla – poručila je ona

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter