Izvor: Happy BSC Portal/Hellomagazin.rs
22.12.2023 u 13:11
0

VEŠTO GA SKRIVALA: Evo ko je misteriozni partner Aleksandre Kovač sa kojim je 20 godina (FOTO)

Suprug Aleksandre Kovač, nikad se ne pojavljuje u javnosti.

Sestre Kovač, Aleksandru i Kristinu, nije uspela da zbliži ni smrt oca, proslavljenog kompozitora Kornelija Kovača, koji nas je nedavno napustio.

A kako je sve počelo?

Često se spekulisalo u medijima, a često se moglo čuti da je zapravo Aleksandrin suprug, Roman Goršek bio kamen spoticanja dve sestre.

Suprug Aleksandre je uspešni muzički producent, sa kojim osim ljubavi, Aleksandra neguje i dugogodišnju poslovnu saradnju. Njih dvoje su duže od dve decenije u skladnoj ljubavi, ali nikada se nisu venčali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Kovac (@aleksandrakovac)

Sudbina je htela da Aleksandra Kovač nema svoje dete, zato je svu ljubav usmerila ka svojoj najmlađoj sestri Anji.

– Kad nas je naša majka Spomenka posle teške bolesti prerano napustila, nisam razmišljala ni trenutak. U potpunosti sam, uz Romanovu bezrezervnu podršku, preuzela brigu o najmlađoj sestri Anji, koja je tada bila tek devojčica, a sada je zrela, fakultetski obrazovana žena koja uspešno radi u svojoj branši, kao asistent režije.

TUGA U PORODICI DRAGANE MIRKOVIĆ! Tonijeva majka preminula sedam dana pred koncert u Areni

– Nadam se da sam uspela da joj bar malo nadoknadim nedostatak majke. U svetu u kome ja živim nepristojno je i nekulturno pričati javno o nekim stvarima, pogotovo ako su te stvari neistina.

– O meni i Romanu u proteklom periodu izgovoreno je mnogo laži, i to od strane ljudi koji ne znaju ništa o nama i godinama nisu deo našeg života.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter