Izvor: ALO
16.05.2022 u 07:21
0

12 KUPATILA, 8 SOBA I TERETANA! Poznata pevačica iskeširala ogromnu svotu novca za novi dom, a od pogleda zastaje dah (FOTO)

Adel početkom 2021. godine konačno je privela kraju svoj razvod od milijardera Sajmona Konekija s kojim je u braku od pet godina dobila sina Ejndžela

Pevačica Adel kupila je novu nekretninu u Los Anđelesu, a to je i potvrdila fotografijom koju je podelila na svom Instagramu gde je pozirala sa svojim partnerom Ričom Polom ispred novog doma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, Adel je luksuznu vilu platila 58 miliona dolara, a njeno imanje prostire se na 3.5 hektara. Dizajn kuće osmislio je Ričard Landri, a vila poseduje osam spavaćih soba, 12 kupatila, kao i teretanu.

HAOS U BEKSTEJDŽU: Konstrakta oplela kolo sa predstavnicima Moldavije! (VIDEO)

Poznati par za koji se nagađa da se nedavno verio, imaće potpunu bezbednost i privatnost na ovom velelepnom imanju.

Podsetimo, Adel početkom 2021. godine konačno je privela kraju svoj razvod od milijardera Sajmona Konekija s kojim je u braku od pet godina dobila sina Ejndžela.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter