Izvor: ALO
16.05.2022 u 07:10
0

„TI SI NIT KOJA NAS NAJJAČE SPAJA“: Konstrakta ujedinila bivšu Jugoslaviju: Hrvati, Crnogorci i Bosanci imali jasnu poruku za pevačicu

Iako je Konstrakta  odmah po dolasku u našu zemlju izjavila da će se malo povući i odmoriti, verujemo da će tu odluku ubrzo i promeniti, naročito kada vidi ovakve poruke

Ono što je evidentno je ta činjenica da je Konstrakta nakon Evrovizije odlično prihvaćena u regionu, a dokaz su i poeni koji su u velikim količinama došli od bivših jugoslovenskih republika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sve češće se pominje rečenica kako je Konstrakta ujedinila region, a da ta izjava nije samo obična fraza nam govore sve češće izjave regionalnih umetnika, novinara i influensera. Naime, jedna instagram stranica koja se bavi očuvanjem prijateljstva Bosanaca, Hrvata i Srba je okačila post sa jakom porukom iz koje se vidi koliko su ljudi Anu zavoleli za jako brzo vremena.

HAOS U BEKSTEJDŽU: Konstrakta oplela kolo sa predstavnicima Moldavije! (VIDEO)

 

– Draga Konstrakta, još jednom ti čestitam visoko 5. mesto na najpopularnijem muzičkom takmičenju na svetu. Ne znam koliko si toga svesna, ali uspela si ujediniti bivšu Jugoslaviju u ovako turbulentnom vremenu. Sad imaš priliku kao niko drugi u ovom trenutku, da svojim likom i delom nastaviš svoj rad u ovom ritmu i jednoga dana odeš u legendu, kao što je to postao Đorđe Balašević. Vodi računa o nacionalnim i verskim osečanjima svih naroda sa ex-Yu i maksimalno se ogradi od politke. Ne tvrdim da ideš u tom smeru pa te kao sputavam, nego te savetujem da ti se to nikad ne desi jer trenutno si u znatnoj meri ublažila podele među ljudima i za sad ideš u pravom smeru. Muzika je nit koji nas spaja. Ti si trenutno nit koja nas najjače spaja. Voli te Hrvatska, voli te Bosna, voli te Crna Gora, Slovenija, Makedonija i naravno tvoja Srbija – napisali su na ovoj instagram stranici.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Podsetimo, iako je Konstrakta danas odmah po dolasku u našu zemlju izjavila da će se malo povući i odmoriti, verujemo da će tu odluku ubrzo i promeniti, naročito kada vidi ovakve poruke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter