Izvor: alo
14.10.2021 u 12:47
0

ANA NIKOLIĆ: Neću javnost puštati u svoj krevet niti ću pričati o emotivnom životu

Ana Nikolić kaže da nikada neće otkriti javno sa kim spava!

Pop zvezda tvrdi da joj je Dejan Nikolić samo drug, iako su brojni mediji objavili da je on pevačicin novi dečko.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Prijović ŠOKIRALA odgovorom na pitanje da li joj suprug brani da se oblači provokativno!

Nikolićeva kaže da je svesna da je sama izazvala nagađanja jer je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj sedi Dejanu u krilu.

Pokajala se.

– Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, bez posledica delim fotografije sa ljudima sa kojima se družim. Kao i do sada, ni u buduće svog momka neću predstavljati javnosti, neću javnost puštati u svoj krevet niti ću pričati o emotivnom životu. Moraćete da se potrudite da saznate sa kim spavam i da li sam zaljubljena, jer ja svoj život nikada nisam davala na tacni. O emocijama sam pričala isključivo kroz svoje pesme, jer mislim da moja publika taj jezik najbolje razume – poručila je pevačica.

Nakon objavljivanja ove fotografije oglasila se i Dejanova supruga Valentina Spajić, koja je izjavila da njen muž ne viđa decu i da joj ne da razvod. Ana tvrdi da je zbog te žene, između ostalog, i odlučila da demantuje ovu vezu, iako inače to ne radi.

PROČITAJTE JOŠ: SVI MISLE DA SU SESTRE: Evo na koga je EDITA nasledila lepotu!

– Njegov privatan život i odnos sa suprugom ne želim da komentarišem. Odlučila sam da se oglasim isključivo zbog te žene jer je dovedena u zabludu da između mene i Dejana bilo šta postoji. Kao što nikada ranije nisam demantovala nagađanja o svom emotivnom životu, ne bih ni sada da sama nisam izazvala ovu lavinu jednom benignom fotografijom. Na teži način sam naučila da fotografije sa muškim prijateljima ne smem da delim.

Godinama tajanstvena.

Nikolićeva je naglasila da nikada svoje muškarce nije javno eksponirala, pa čak ni brak sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

– Već 18 godina sam na estradi i nikada za sve te godine svoje partnere nisam predstavljala javnosti. Čak i kada sam se udala, trudila sam se da to uradim tajno, bez pompe, ne pozivajući novinare i fotografe na svoje venčanje. Nisam sa partnerima pozirala za naslovne strane uglednih časopisa, niti sam ikada svoju intimu javno delila i komentarisala. Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi poludela, pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom – pita se pevačica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter