Izvor: Alo
29.05.2024 u 17:59
0

BOŽE, NA ŠTA LIČI, ODVRATNO! Ovako izgleda novi osmeh repera Kanje Vesta

Kontroverzni reper ima najružniji osmeh na svetu

Reper Kanje Vest je izvadio sve zube i ugradio protezu koja ga je koštala 850.000 dolara, a pošto se retko smeje, tek sada je pokazao kako zaista izgleda.

Kontroverzni muzičar je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji i kada se osmehnuo, kamere su fokusirale njegovu basnosnovnu skupu protezu. Nažalost, prizor nije bio nimalo lep, a osim gledalaca te televizije, Kanjeov nimalo lep osmeh, mogli su da vide i korisnici društvenih mreža, jer je snimak osvanuo na Instagramu.

ŠTA ZNAČI TO ŠTO SU SE ANASTASIJA I GUDELJI VENČALI U UTORAK? Nije slučajnost, postoji JAKA SIMBOLIKA i verovanje: Doneće im…

-„Bože, na šta liči, odvratno“ – bio je jedan od komentara.

– „Kao da je stavio komad olova u usta“ – napisao je drugi korisnik Instagrama.

Kako su već pisali američki mediji, njegovi zubi su zamenjeni titanijumskim implantatima, koji su, kako su naveli, skuplji čak i od dijamanata.

Sam Kanje je jednom prilikom opisao protezu nimalo laskavim rečima, sebe je uporedio sa zlikovcem iz filmova o Džejms Bondu, čuvenim divom s olovnim zubima zvanim Džovs, koji se pojavio u desetom nastavku „Špijun koji me je voleo“.

Pre titanijuma, 2010. godine, Kanje je imao zlatne i dijamanstke zube i pokazao ih je u emisiji Elen Dedženeres.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter