Izvor: najžena.rs
11.09.2022 u 12:09
0

DA LI JE HRANA BILA TAJNA NJENE DUGOVEČNOSTI? Evo šta je jela kraljica Elizabeta kako bi bila vitalna i zdrava!

Kraljica Velike Britanije umrla je u 96. godini, a ovo bi mogla da bude tajna njene dugovečnosti.

Tužne vesti su stigle iz Velike Britanije. Umrla je kraljica Elizabeta II. Ali ono što je poznato celom svetu, je činjenica da je kraljica bila odličnog zdravlja do poslednjeg dana, a razlog za to bi mogla da bude njena ishrana.

Evo šta je sve jela tokom dana kako bi i dalje bila vitalna i zdrava:

Doručak

Kraljica je za doručak uvek imala kornfleks i voće, ili kajganu sa dimljenim lososom, sudeći po njenom bivšem glavnom kuvaru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ručak

Bivši šef Oven Hodžson je kraljici često pravio pečurke i sendviče sa tunjevinom bez korice – sa malo svežeg krastavca i sa paprikama.

Večernji obrok

Kraljica bi često uveče jela ribu list sa povrćem i salatu.

DOMAĆI DŽIN, DIVLJAČ I ČOKOLADA: Tajnu dugovečnosti kraljice Elizabete je želeo da zna čitav SVET, a nakon njene smrti čuveni JELOVNIK nema cenu!

Desert

Kraljica je volela čokoladu, a popodnevni čaj je obavezan – vrlo često uz čokoladni kolač ili keks.

Sudeći po još jednom bivšem kraljevskom kuvaru, ona nije veliki fan hrane i “jede da bi živela”. Kada jede sama, vrlo je disciplinovana i izbegava krompir, testeninu i pirinač.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter