Izvor: KURIR
01.11.2022 u 14:03
0

DUŠAN SVILAR UŽIVA U KAFIĆU SA 3 DEVOJKE! Promenio profesiju?

Iako je 2007. godine osvojio prvo mesto i počeo da niže uspehe u muzici, Dušan Svilar se vrlo brzo povukao sa scene.

Nekadašnji miljenik publike od tada se retko pojavljivao u javnosti, a muzičku binu zamenio je glumačkom scenom, pa je igrao naslovnu ulogu u komadu „Fantom iz Opere“. U martu ove godine, posle duže pauze, Dušan se takmičio na takmičenju „Pesma za Evroviziju“ s numerom „Samo ne reci da voliš“, čiji je tekst napisao Momčilo Bajagić Bajaga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

Naš paparaco fotografisao je Svilara pre nekoliko večeri u jednom prestoničkom kafiću. On se tada nalazio u društvu tri devojke, koje su pomno slušale ono što im je on govorio, iako se on spremao da krene dalje.

Inače, Dušan poslednjih godina, u skladu sa svojim angažmanom u pozorištu, živi u Beogradu. Nedavno je otkrio da je srećno zaljubljen, a poznato je da u prestonici ima i društvo svog brata, koji se bavi drugim poslom, kao i velikog broja prijatelja.

Podsetimo, pevač je često isticao da ga estrada ne zanima i da se gnuša skandala na estradnoj sceni. Odlučio je da se oproba u drugoj profesiji.

– Ne razumem potrebu čitalaca da ih zanima nečiji privatni život do detalja, a ne prihvatam da ja kao neko koga vole da slušaju kako peva moram da pričam o svom privatnom životu i onome što radim kada se kamere ugase – izjavio je svojevremeno pevač za medije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter