Izvor: HappyBSC
17.06.2022 u 14:44
0

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE VENČANJA ALEKSE BALAŠEVIĆA: Otac bi bio posebno ponosan! (FOTO)

Naslednik čuvenog kantautora Đorđa BalaševićAleksa zavetovao se juče na večnu ljubav izabranici Nikolini u Hramu Svetog Save u Beogradu, a venčao je ih partijarh Porfirije.

OTAC GA JE NAPUSTIO KAO BEBU: Dejan Milićević podelio najbolnije trenutke života – koji lome srca!

Aleksa je na venčanju u  nosio hadžijsku odoru s izvezenom ribom, koja predstavlja najraniji simbol hrišćanstva, a njegovo odelo blagosiljano je u Izraelu 2021. godine.

Putem svog Instagram profila podelio je eksluzivne fotografije s venčanja, ali i emotivnu poruku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Mnogi koji žele da veruju a nesigurni su, postave pitanje sebi, drugima… ‘Kako da verujem u Boga kog ne vidim’? Pa ni slep čovek ne vidi Sunce, ali ga oseća. Srećan i blagosloven brak i porodica su jedan od najsigurnijih načina kako da imate kontakt za Gospodom. Kada svog životnog saputnika upoznamo, i sigurni smo da je to onaj kog nam je nebo poslalo, kada osnujemo porodicu, saznamo da nam stižu deca neba, tada moramo biti svesni da smo sasvim sigurno, (…I više neg’ dovoljno što bi salajački paori rekli) upoznali Boga – napisao je Balašević ispod fotografije, pa je dodao:

– Imali kontakt sa njim, sa nebesima.Brak danas mnogima predstavlja neku obavezu, nešto što nameće ‘većina’, što nameću godine, neka vrsta dokaza da ste kao odrasli, samostalni, zreli.Nesvesni da je to u stvari jedan ispit koji kontroliše on, direktan kontakt sa Bogom. Hvala svima na najlepšim porukama, čuvaj Bože Srbiju, ovaj deo sveta, pa i ovaj ceo svet. Hvala ti Bože za patrijarha Porfirija, našeg najigurnijeg pastira i čuvara.

Podsetimo, mladi bračni par očekuje i prvo dete,  a javnost je o tome obavestila Olivera Balašević na promociji dopunjenog izdanja zbirke pesama njenog pokojnog supruga „Dodir svile“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter