Izvor: HappyBSC/Kurir
17.06.2022 u 11:30
0

OTAC GA JE NAPUSTIO KAO BEBU: Dejan Milićević podelio najbolnije trenutke života – koji lome srca!

Poznati fotograf i producent Dejan Milićević prvi put je pred objektivom veoma otvoreno govorio o svom privatnom životu, a između ostalog se osvrnuo i na detinjstvo – koje je bilo veoma izazovno, s obzirom na to da nije odrastao uz očinsku figuru

LEPA LUKIĆ OGOLILA DUŠU: Pevačica priznala zbog čega nema DECU, ova greška ju je koštala!

– Tata me je napustio kada sam imao samo 20 meseci i ja sam imao tu neopsivu sreću da se moja majka do te mere potrudila da bude i otac i majka u jednom. Stvarno je herojski iznela sve to i eto ja danas imam karijeru koja traje trideset godina. Ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, u životu nisam zapalio cigaretu. Ispravan sam, zato me Bog nagradio, sve to dođe na naplatu. Vidi se šta kome život donese ili oduzme – iskreno je objasnio, a potom dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Slab sam na samohrane majke. Bilo je teško takvo odrastanje i ja sada zato razumem sve samohrane majke jer znam kroz šta je sve moja majka prolazila tokom mog odrastanja. Bilo je tu mnogo odricanja sa njene strane da ja ne bih patio za nečim. Cenim mnogo sve što je uradila za mene pa i kada kažu da sam mamin sin, ja se mislim dok je moja majka živa biće kao kraljica i trudim se da joj svaku želju ispunim. Ona je sada centar mog univerzuma kao što sam ja bio njen dok sam odrastao.

Kao surovi profesionalac dokazao još na početku karijere, a danas sarađuje sa najuspešnijih ljudim s javne scene.

– Najveće dostignuće u životu mi je to što sam dobar čovek i što moja karijera sve vreme ide uzlaznom putanjom. Nkada se ni sa kim nisam posvađao zaista – istakao je Milićević.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter