Izvor: KURIR
21.12.2022 u 19:11
0

ERA OJDANIĆ PROVOZAO MAŠINU OD 80.000 EVRA! Pevač se pojavio u OVOJ ZVERKI na snimanju, SVE OČI UPRTE U NJEGA!

Poznati pevač Era Ojdanić pojavio se danas na snimanju novogodišnjeg programa u besnoj mašini.

Naime, Era je privukao veliku pažnju svih prisutnih kada se dovezao u luksuznom automobilu crne boje, prestižne marke “porše“, i pokazao da mu odlično ide budući da ovu besnu mašinu retko ko može da priušti sebi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

Inače, ovo je samo jedan od skupocenih automobil iz Erinog voznog parka, koji je kupio pre pet godina. Tada je njegova cena bila najmanje 80.000 evra, a u zavisnosti od opreme ovaj „Porše Kajen“ se te 2017. godine na tržištu mogao naći i po ceni od 120.000 evra.

Podsetimo, pevač je svojevremeno otkrio da mu je oduvek bio san da vozi dobra kola.

– Ja sam želeo od samog detinjstva da imam dobar bicikl i dobar auto… I lepe i zgodne žene, to je Era Ojdanić – rekao je Era svojevremeno za domaće medije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter