Izvor: Srbija Danas
12.01.2021 u 20:07
0

FUJ! POZNATA PEVAČICA ISKOPALA MRTVU MAČKU PA JE SKUVALA U LONCU: Javnost ZGROŽENA, treba joj STRUČNA POMOĆ (FOTO)

Poznata pevačica rep muzike Azealija Banks iskopala je svoju mrtvu mačku Lucifera iz groba kako bi je „vratila u život“ , a sve su to gledali zgroženi fanovi na njenom Instagram profilu koji broji skoro 700.000 pratilaca.

Ova 29-godišnjakinja je na Instagramu podelila video, koji je brzo izbrisan – na kojem su ona i nepoznata osoba koja iskopava sahranjenu mačku dok se smeje u pozadini i smišlja rep pesmu.

– Mačka je u torbi! – našalila se tokom šokantnog video snimka, dok je izvlačila prljavu torbu u kojoj je navodno bilo telo mačke.



Rekla je da želi da životinju „vrati u život“.

Azealia je objavila video zapis sa opisom:

– Lucifer 2009 – 2020. Draga moja maco. Hvala ti na svemu. Zauvek.

U uznemirujućem klipu, ona je potom kuvala mačku u velikom loncu prljave vode.

Mnogi njeni pratioci su ipak uspeli da vide postove, pre nego što su obrisani i bili su zgroženi.



Jedan od njih je napisao: „Iskreno se nadam da će devojci jednog dana biti pružena pomoć, ali … Prokletstvo.“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter