Izvor: Alo.rs
02.08.2020 u 08:28
0

GRMI U ČETVRTOJ DECENIJI! RAZVELA SE OD FUDBALERA, našla NOVOG DEČKA?! Svi BRUJE o njenom LJUBAVNOM ŽIVOTU!

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno je uspešno završila tešku bitku sa koronavirusom, a sada živi život punim plućima! Ona je rešila da se potpuno opusti i uživa sa prijateljima u ovim vrelim letnjim danima, a spas od vrućine potražila je na bazenu, odakle redovno objavljuje slike na Instagramu koje su ostavile javnost bez teksta!

Svi su složni u tome da Slavica izgleda brutalno u četvrtoj deceniji, a to pokazuju i njene fotografije. Za to je verovatno, kako je sama govorila ranije, zaslužna genetika, ali i to što radi popularni „streching“ i jogu dva puta dnevno.



Poznato je da se pevačica pre nekoliko meseci razvela od Vlade Avramova, a sada svi bruje o tome da je možda uplovila u novu vezu. Kako se priča, Slavica je spremna za novu ljubav, a da li se pojavio neko ko joj je osvojio srce, pokazaće dani koji dolaze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter