Izvor:
03.06.2017 u 19:36
0

HISTERIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Planetarno popularna pevačica se već porodila, ali to krije od javnosti?! (foto)

Kada je pre nekoliko meseci iznenada objavila fotografiju sa trudničkim stomakom, i još saopštila da čeka blizance, Bijonse je uspela da šokira verovatno celu planetu.

Fanovi i kolege su odmah počeli da čestitaju i javnost od tada budno prati svaki korak svetski poznate trudnice. Upravo zbog toga se pojavila teorija da se pevačica zapravo već porodila ali da srećne vesti pokušava da drži u tajnosti što je duže moguće.

Tvorci ove teorije došli su do nje na osnovu poslednje slike koju je Bijonse objavila na svom Instagramu. Iako zvuči prilično bizarno, oni smatraju da je na slici gde u naručju drži petogodišnju ćerku Blu Ajvi, njen stomak znatno manji u odnosu na prethodne slike, pa su posumnjali da je Bijonse ustvari objavila staru sliku.

Takođe, kako britanski "The Sun" piše, pevačicina majka Tina i sestra Solanž viđene su u hodniku jedne bolnice u Los Anđelesu. Pored toga, svetski mediji su preneli da se 5. maja pevačica sa porodicom preselila na imanje bliže bolnici u kojoj Bijonse treba da se porodi kako ne bi morala da putuje kada porođaj krene.

Ovo je već drugi put za kratko vreme da se javnost obrušila na Bijonse. Nedavno su je iskritikovali da je stavljala filere u usne dok je u drugom stanju.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Instagram/beyonce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter