Izvor: TELEGRAF
05.05.2022 u 07:13
0

I NAŠA DELEGACIJJA SE OGLASILA! Otkriveno da li je Konstrakta bila u kontaktu sa zaraženom učesnicom Evrovizije

Članica portugalske delegacije na ovogodišnjoj „Evroviziji“ pozitivna je na korona virus, a to je potvrđeno tokom rutinskog testa u Torinu

Nakon vesti da je članica portugalske delegacije na ovogodišnjoj „Evroviziji“ pozitivna na korona virus, oglasila se naša delegacija iz Italije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, Duška Vučinić, jedna od članica naše delegacije, oglasila se i otkrila da li je Konstrakta bila u kontaktu sa prestavnikom Portugala, te da li postoji mogućnost da je i ona zaražena.

– Nije bila u kontaktu sa njima. Za sada smo se susreli samo sa Izraelcem koji ima probu pre nas, kao i sa delegacijom koja probu ima posle nas. Raspored proba je takav da nema masovnih okupljanja. Tek na onim generalnim. U hotelu smo sa Hrvatima, Britancima i Australijancima – rekla je Duška. 

Podsetimo, članica portugalske delegacije na ovogodišnjoj „Evroviziji“ pozitivna je na korona virus, a to je potvrđeno tokom rutinskog testa u Torinu.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter