Izvor: KURIR
05.08.2022 u 07:17
0

IMA MILIONE, ŽIVI U SVILI I KADIFI: Branka Sovrlić gošći u restoranu nije htela da pokloni običnu čašu!

Branka Sovrlić, iako uživa u svili i kadifi, poseduje nekoliko luksuznih nekretnina i zgrnula je ogromno bogatstvo tokom svoje karijere, nije mogla da se odvoji od jedne krigle i pokloni je gostu koji je došao u njen restoran u centru Barščaršije u Sarajevu.

Redakciji Kurira javila se Zorica P, inače rođena Sarajka, koja je posle 15 godina rada u Južnoafričkoj Republici došla u rodni grad sa dečkom i sela je u Brankin restoran na Baščaršiji. Naručili su jelo, a pre toga i po čašu piva, naravno sarajevskog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SAD NEĆE NI DA PRIČA O ŠABANOVIĆU! Aleksandra Mladenović sprema se za svadbu, a o Isaku poručuje samo JEDNO 

Konobar joj dao

– Kada sam videla kriglu na kojoj piše „sarajevsko pivo“, bila je neobična, nekako me je povukla nostalgija da je imam za uspomenu. Pozvala sam konobara i pitala da li mogu da dobijem kriglu i da ću je, naravno, platiti, odmah je rekao da nije problem. Dok smo ručali, isti konobar nam je prišao i rekao da su gazde u restoranu i da ih je pitao da li može da mi pokloni kriglu, ali da su mu rekle da ne može – prepričava za Kurir Zorica neprijatno iskustvo iz rodnog Sarajeva.

Bila je neprijatno iznenađena, nije mogla da veruje da joj Branka neće dati običnu reklamnu čašu jer je 15 godina radila kao menadžer svetski poznatog restorana u Johanezburgu, gde je bila domaćin mnogim planetarnim zvezdama, između ostalih Selin Dion, braći Džonas, Vini Mandela, Dejvidu Haselhofu, ali i srpskim fudbalerima Nikoli Lazetiću, Nemanji Vidiću, kao i srpskim političarima – bivšem predsedniku Tomislavu Nikoliću, Vuku Draškoviću… Kako kaže, vrlo dobro zna kako se vodi jedan restoran.

Neljubazni

– Ustala sam i odlučila da ih lično pitam i zamolim, jer mi se stvarno svidela čaša i poželela sam da je imam i da platim za nju. Prišla sam stolu gde su sedeli Branka i njen suprug, predstavila sam se, objasnila da sam ja Sarajka, odavno ne živim u Sarajevu, da sam godinama radila u elitnom restoranu u Johanezburgu i da bih volela da kupim čašu jer nisam videla nigde pre takvu, a dopala mi se. Oboje su, skoro uglas, rekli „ne može, imamo samo nekoliko komada i trebaju nam“. Nisu mi dali prostora ni da se cenkam s njima, ostavili su me bez reči svojom neljubaznošću – razočarana je Zorica, budući da su Sarajlije poznate po darežljivosti i ljubaznosti, a njih dvoje, kako kaže, bili su baš neljubazni i nepristupačni.

– Mi smo gostima, ako su izrazili želju da nešto ponesu iz našeg restorana, poklanjali, pa čak i skupi escajg s gravurom našeg logoa, još ih lepo upakujemo i, kad krenu, do vrata ih konobar isprati, uruči poklon i zahvali im – otkriva Zorica.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter