Izvor: KURIR
23.05.2022 u 09:01
0

IMA SE, MOŽE SE! Sloba Radanović za dve stvari iskeširao skoro 4.000 €

Pevač Sloba Radanović uslikan je na aerodromu pri povratku u Srbiju sa nastupa u inostranstvu, a njegov skupoceni stajling je privukao veliku pažnju svih prisutnih.

Naime, Sloba je uhvaćen pri povratku sa nastupa ležerno obučem u šortsu, majici i patikama, u rukama je nosio dve torbe popularnog svetskog brenda, jednu malu preko ramena i njena cena je 1.850 evra, dok je veća 1.900 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„JA SAM KAO DŽENIFER LOPEZ!“: Marina Visković se uporedila sa svetskom zvezdom

Podsetimo, dok Radanović svakodnevno skoro nastupa, njegova supruga Jelena se provodi na moru. Ona je na iznenađenje mnogih, na letovanje otišla sama, iako bi ovo trebalo da bude prvo njihovo zajedničko letovanje otkako su u braku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter