Izvor: REPUBLIKA
11.05.2022 u 16:33
0

IMOVINA JE NA NJEGOVO IME! Otac pokojnog Vidoja Ristovića šokirao javnost svojom izjavom

On je potvrdio da se sva imovina u Srbiji vodi na njegovo ime

Otac preminulog Vidoja Ristovića Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof oglasio nakom smrti sina na temu podele imovine, pa je u besu prokomentarisao da od toga nema ništa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je potvrdio da se sva imovina u Srbiji vodi na njegovo ime, samim tim Nikolina nema pravo na stan u Beogradu.

– Sva imovina mog sina vodi se na moje ime, ne znam samo zbog čega se sad o tome priča i zasto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Ja sam izgubio sina, ne razmišljam o imovini. Što se deljenja imovine tiče, sve je moje i ne znam za kakvo me deljenje pitate. Briga me šta se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam šta očekujete još da vam kažem. Moje nasledstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem – poručio je Miša besno.

„LICEMERU!“: Neda Ukraden uputila poruku Konstrakti pred Evroviziju, pa je svi isprozivali! 

Nikolina je sa druge strane za prokomentarisala da ni ona ne razmišlja o podeli imovine, te i da će time da se bavi kada prođe sahrana.

– Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno to kako ćemo da podelimo imovinu. I dalje nisam dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stavima u trenutku kada je moja bol nemerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa i novinare da mi daju prostora i da imaju razumevanja za mene. Treba mi saosaćanje i mir. Ne bih da se od ovoga pravi senzacija – poručila je Pišekova.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter