Izvor: ALO
15.02.2022 u 18:13
0

IZBLAMIRALA GA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Brena uputila Viktoru komentar o kome bruje svi! (FOTO)

Ovo nije prvi put da poznata pevačica komentariše

Sin poznate folk dive će se posle ovoga verovatno naljutiti na majku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Viktor Živojinović, sin pevačice Lepe Brene, podelio je na društvenim mrežama sliku koja se dopala mnogima, osim poznatoj pevačici.

 

On je, naime, pokazao kako u Majamiju ispija koktele, pa je za kratko vreme dobio na hiljade lajkova na Instagramu. Brena je lajkovala fotografiju, ali je morala istu i da prokomentariše što je izavalo samo lavinu komentara u nastavku.

– Pa, dobro, sine, što baš dve odmah? – napisala mu je ona, uz emotikon srca.

Iako su mnogi pozitivno reagovali na pevačicin komentar, Viktor ga je ignorisao. Poznato je da pevačicin sin, kao i većina mladih, ne voli kada mu majka ostavlja komentare ispod fotografija, mada očigledno Brena ne mari za to.

Inače, ona je i ranije ostavljala komentare koji se mladom Viktoru nisu dopali. Naročito je bio iznerviran kada je pre nekoliko godina objavio fotografiju na kojoj drži glavu u krilu nepoznate devojke, a majka ga javno upitala:

– Šta je ovo, sine?- napisala je Brena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter