Izvor:
14.01.2018 u 22:04
0

IZNENADILA JAVNOST: Jedna od najsmernijih pevačica se odlučila da uveća zadnjicu!

Jedna od najvećih svetskih muzičkih zvezda, Bijonse, odlučila je da se podvrgne estetskoj hirurgiji kako bi zategla guzu, pišu američki mediji.

Kako piše RadarOnline, ona je, nakon što je rodila blizance, odlučila da "ode pod nož" kako bi podigla zadnjicu, i ne namerava tu da se zaustavi.

– Bijonse je dobila na težini, i shvatila je da želi oblikovaniju i zategnutiju zadnjicu. Jako je uzbuđena zbog novog izgleda nakon rekonstrukcije jer je dobila željenu figuru peščanog sata i ponovo je povratila samopouzdanje kad su njene obline u pitanju – rekao je izvor blizak pevačici.

Međutim, nije samo Bijonse zadovoljna rezultatima, već i njen suprug Jay Z koji je već duže vreme nagovara na ovaj potez.

Sada, kada je videla kolika je moć estetske hirurgije, neće se zaustaviti na zadnjici, već će uraditi i rekonstrrrukciju grudi, dodao je izvor.

Izvor: IDJworld
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter