Izvor: ALO.RS
29.07.2021 u 07:13
0

„KO KAŽE DA SAM UVEK BILA ISKRENA“: Verica Rakočević šokirala odgovorom na pitanje o suprugu Veljku i njihovom odnosu

Godine su samo broj

PROČITAJTE JOŠ:

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA KARABURMI: Stravičan sudar taksija i još jednog automobila, blokiran taj putni pravac!

NA ULICAMA MIRIJEVA NESVAKIDAŠNJI PRIZOR! Prolaznici u šoku, ovu životnju baš retko viđamo (VIDEO)

KISIĆ APELUJE: Da bismo sprečili širenje bolesti, vaksinišete se!

SAD SE LAKŠE DIŠE: Zvezda-Kairat 1:0

OPŠTI HAOS! Žene se potukle! Došao sa ljubavnicom na vakcinaciju, tu ga sačekala supruga! (VIDEO)

Kreatorka Verica Rakočević otkrila je pojedinosti iz svog života, a dotakla se i odnosa sa mužem, koji zbog velike razlike u godinama intrigira javnost.

– Vaše dizajnerske veštine odavno su dokazane, ali kako biste sebe ocenili kao domaćicu?

– Bez lažne skromnosti, mislim da sam savršena. Moja kuća je uvek besprekorno sređena, kao i dvorište koje je moja oaza mira. Otkako živim na Avali, nisam imala sreću da pronađem nekoga ko će zadovoljiti moje kriterijume i pomoći mi u kućnim poslovima. Sve radim sama, tada jedino mogu spokojno u dva ujutro da popijem omiljeno crno vino na terasi. Što se dvorišta tiče, grube poslove radi baštovan, a cvećem i detaljima koji čine bajku od prostora koji okružuje kuću bavim se ja. Često me ljudi vide i kako čistim ulicu ispred kuće – rekla je za.

– Često u medijima naiđemo na izjave žena u pedesetim, možda u šezdesetim, koje govore o spoznajama u tom dobu, govore kako je to najbolje vreme života. Mislite li da su iskustva iz sedamdesetih nepravedno preskočena u sličnim temama, kao da društvo šalje poruku da je žena u tom dobu već otpisana? Da li takva okolnost utiče da se većina žena posle sedamdesete tako i oseća? 

– Godine ne osećam, osećam stanje duha i vitalnost tela i te dve stvari me možda drže u iluziji da reč starica ne ide uz mene. Kada govorimo o vremenu i kada se kaže sedamdesete, zvuči dosta ozbiljno, tako da je ta generacija, i žena i muškaraca, u aktivnom smislu otpisana. Valjda je to vreme kada se po opštem mišljenju spremate za pisanje testamenta. U svom svetu, ja sam okupirana planovima oko skulpture koju radim i valjda je zato za mene pojam godina vrlo relativan. Imam privilegiju da sam apsolutno vlasnik svog života, bez ikakvih hipoteka na njega. I kod nas i u svetu je teror mladosti, možda je uvek tako bilo, samo sam to gledala iz pozicije onih koji su sada mladi. U svakom slučaju, ispunjen život ne haje za godine.

– Mislite li da vam se ta iskrenost s kojom ste uvek nastupali nekad obijala o glavu?

– Ko kaže da sam uvek bila iskrena? A da nije trebalo učestvovati u tom cirkusu, sigurno da nije. Nekada na toj skulpturi koju gradite napravite nepravilan položaj ruke ili noge ili pak jedno oko zatvorite, a nameravali ste da bude otvoreno. Mislim, doduše, da bi život bez grešaka možda bio dosadan.

 

– Pisalo se da i Veljku sve više smeta što je vaš odnos tema u javnosti. Kako danas ocenjujete vaš brak?

– Treba imati hrabrosti, samopouzdanja, pa ući u taj odnos. Ako mu smeta, logično je jer se on bavi ozbiljnim poslom za koji , nažalost, kod nas ne postoji veliko interesovanje, a s druge strane, ulazeći u ovaj brak morao je da računa na moju prednost u trajanju, kao što sam ja svesna njegove prednosti što se godina tiče. Sve je stvar uma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter