Izvor: ESPRESO
28.03.2022 u 23:00
0

LJUBAV MILENE RADULOVIĆ IZ FAKULTETSKIH DANA! Glumica nije nikada govorila o njemu, a voleli su se tokom studija!

Ljubav iz fakultetskih dana!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Milena Radulović, koja poslednjih godina uspešno gradi karijeru u Rusiji, već duže je u emotivnoj vezi sa ruskim producentom Sergejom Torčilinom.

Ovdašnjoj javnosti predstavila ga je na premijeri filma „The Superdeep“, u kome igra glavnu ulogu.

Milena je prethodno pet godina provela u zagrljaju kolege Radovana Vujovića, sa kojim je neko vreme i živela pod istim krovom. Mnogi su očekivali da će vezu krunisati brakom, a oni su sve iznenadili odlukom da se raziđu.

Kako se pričalo, rastali su se jer su često bili razdvojeni zbog profesionalnih obaveza. Milena je sve više vremena provodila u Rusiji, dok je Radovan u Srbiji išao sa jednog snimanja na drugo, a paralelno je igrao i predstave u pozorištu. Par je i posle rastanka ostao u prijateljskim odnosima, a Radovan Vujović je među prvima pružio Mileni javnu podršku kada je odlučila da progovori o zlostavljanju koje je trpela.

Inače, malo je poznat podatak da je prva ljubav lepe glumice njen kolega iz studentskih dana. Mihajlo Jovanović i Milena Radulović upoznali su se na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i zajedno su zakoračili u čarobni svet glume. Mihajlo je pažnju publike privukao ulogom prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića u telenoveli „Crveni mesec“, a igra i u predstavama pozorišta „Boško Buha“ i „Puž“. Na pitanje čime bi se bavio da nije postao glumac, priznao je:

‒ Verovatno bih završio kao fudbaler jer sam kao klinac trenirao fudbal. Voleo sam da budem golman, da bih mogao da se bacam i padam, mada golman, kao i prestolonaslednik, ima veliku odgovornost – rekao je on.

Milenu smo prošle godine gledali u seriji „Beležnica profesora Miškovića“ i hit filmu „Toma“, u kojem je igrala treću suprugu Tome Zdravkovića Nadu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter