Izvor: INFORMER
29.03.2022 u 07:04
0

O NOVOM DEČKU! Kija Kockar otkrila zašto se svaka njena veza završi nakon nekoliko meseci!

Pevačica otkriva ili je u ozbiljnoj vezi ili solira

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Popularna pevačica Kristina Kija Kockar ne prestaje da intrigira javnost. Ono što sve najviše zanima jeste privatni život pevačice, a ona je otkrila zbog čega je sama i zbog čega nema sreće u ljubavi nakon razvoda od Slobodana Radanovića.

– Nemam dečka trenutno. Pokušala sam da istražim gde je problem, i uspela sam da u tome. Jos dok nisam postala javna ličnost mene prati jedan isti problem. Shvatila sam da i tada i sada mi muškarci zameraju što ne umem da iskažem svoja osećanja – govori Kija i odaje:

– Ja sam romantična, nežna i trudim se, ali zaista ne znam šta druge devojke još rade kada ja ne iskazujem svoja osećanja. Nikada nije bio problem da li sam visoka, niska, uspešna, neuspešna, već kod svih jedno isto. Samoće se ne plašim, iako nakon razoda mi je bilo jako teško da se naviknem da sam sama. Kod mene je sve crno ili belo, ili sam u ozbiljnoj vezi ili soliram. Sada kada uhvatim sebe kako uveče setam po stanu kao duh, mislim da ne bih mogla da se prebacim da ima nekog tu, sve dok se baš baš ne zaljubim – završava Kija. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter