Izvor:
12.02.2017 u 18:27
0

MICA SA SESTROM NA KUBI: Umesto da uživa na egzotičnoj destinaciji, nedostajao joj dečko! (foto)

Jedna od najlepših pevačica na ovim prostorima otputovala je sa rođenom sestrom Jovanom na Kubu, gde su se odmarale i prepustile uživanjima u svemu što ova daleka zemlja nudi, a pošto se vratila u Beograd, priznaje da joj je nedostajao njen dečko Miloš, porodica, kao i nezdrava hrana.

Nakon brojnih nastupa tokom novogodišnjih i božićnih praznika, pevačica Milica Todorović (26) odlučila je da ledom okovanu Srbiju zameni tropskom klimom. Ovog puta za destinaciju namenjenu odmaranju i uživanju odabrala je karipska ostrva, gde je provela ceo mesec u društvu svoje rođene sestre Jovane Todorović. Kada je pre pet godina posetila najveće ostrvo u Karibima, državu Kubu, zaljubila se u njihov narod, veselu prirodu i iskrenu ljubav koju gaje prema životu.

Ove godine poželela je da se priseti toga, otkrila je zbog čega se na putovanje otisnula sa sestrom umesto sa dečkom Milošem Paunovićem (35), kakve je utiske ponela iz ove višenacionalne države i šta je isplanirala za naredni period…

Iako je uzivala, pevačica priznaje da sve nije bilo isto bez njene jače polovine. Uskoro intervju i eksluzivne fotografije!!

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter