Izvor:
12.02.2017 u 18:07
0

JELENA KOSTOV OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Kada je izašla iz porodilišta, svima je promakao ovaj bitan detalj! (foto)

Pevačica je napustila privatnu kliniku bez trudničkog stomačića, ali i još nečeg, zaista očiglednog.

Jelena Kostov postala je mama dečaka Milije, a ona i njen suprug Miljan Vuković presrećni su zbog dolaska svog prvog naslednika na svet.
Pevačica se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, a kada se saznalo kada će mama i beba krenuti kući, ispred klinike ih je čekalo mnogo novinara.

Ipak, Jelena je izašla sama, bez supruga i sina i otkrila da Miljan ne želi da se eksponira u javnosti, kao i da će Miliju sačuvati od bliceva fotoaparata.

Međutim, jedna stvar je promakla svima. Iako bi u drugim okolnostima svima zapalo za oko da Jelena više nije plavuša i da više nema dugu kosu, već popularni lob sa ravnim šiškama, sada je sva pažnja bila usmerena na pitanja o porođaju.
Kako vam se dopada ova Jelenina transformacija?

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter