Izvor: ALO
30.05.2022 u 08:12
0

„MOMENTALNO SAM SKOČILA NA NJEGA I UDARALA SAM GA RUKAMA, NOGAMA, PESNICAMA!“: Dara Bubamara o žestokoj tuči na aerodromu, otkrila sve detalje

Bubamara takođe kaže da je njen život jako zanimljiv, zbog čega je nedavno dobila ponudu da snimi rijaliti

Radojka Adžić, alijas Dara Bubamara, osim po dobrim pesmama poznata je i po nasilničkoj vožnji. Nedavno je zbog toga doživela neprijatnost kada ju je nepoznati muškarac kojeg je isekla u saobraćaju opsovao. Umesto da se izvini, ona se s njim fizički obračunala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

USLEDIO HLADAN TUŠ! Aleksandra Mladenović zaprošena (VIDEO)

Ceo događaj na Aerodromu „Nikola Tesla“ dobio je epilog u policijskoj stanici, gde je pevačica nakon što je prebila muškarca otišla i sama se prijavila. Sada je ispričala kako se skandal odvio, kao i zbog čega je odlučila da primeni silu nad znatno jačim od sebe muškarcem.

– Nikada do sada mi se nije desila takva situacija. Ja sam jedna gospođetina koja se godinama uspešno nosi s takvim situacijama i ljudima, i uspešno ih rešava. Međutim, ovo nisam mogla da iskuliram, jer je meni, ženi od metar i šezdeset prišao muškarac od dva metra i 110 kilograma i opsovao me! Obratio mi se rečima: „Kako to voziš, sad ću ti j*bati mater?!“ i sve to pred policijom! Tada mi je pao mrak na oči – prisetila se Dara situacije od pre par dana, pa dodala:

– Momentalno sam skočila na njega i udarala sam ga rukama, nogama, pesnicama… I da je bilo pet muškaraca, postupila bih isto, potukla bih se s njima! Prijavila sam slučaj policiji, sebe da sam ga napala, a i njega zbog toga što je bio nekulturan – ispričala je Dara Bubamara. Uprkos toj situaciji, ona ne smatra da su svi muškarci takvi. Naprotiv.

– Ne mislim da su se džentlmeni izgubili, svi moji prijatelji su fini. Ovo što se meni desilo je iz čiste ljubomore. On ima lošiji auto, a ja jedan od najjačih. Ja sam njegovo ponašanje shvatila kao kompleks, zbog kojeg je dobio po tamburi. Nadam se da je sada miran – kaže kroz smeh Dara.

Snimam rijaliti o svom životu

Bubamara kaže da je njen život jako zanimljiv, zbog čega je nedavno dobila ponudu da snimi rijaliti.

– Ponuđeno mi je da se snima rijaliti o mom životu, međutim meni je celo leto zakazano, a uskoro treba da izađu i dve nove pesme. Novac mi nije bitan, bitno mi je da se to uradi kvalitetno, e sad, da li ćemo to pomeriti za kasnije ili ću zbog poslovnih obaveza morati da odbijem, ne znam – kaže ona, i dodaje:

– Kada bi se snimao moj život, to bi bilo ludilo zbog toga šta se meni sve dešava u jednom danu – ispričala je pevačica.

Rusi poludeli za Bubamarom

Folk pevačica se nedavno vratila s odmora iz Turske, gde je, kako kaže, napunila baterije.

– Na odmoru mi je bilo predivno, bila sam sa sinom Kostom u prelepom hotelu, nije bilo naših ljudi i bila sam iznenađena što su mi Rusi prilazili da se slikaju sa mnom. Pitala sam ih zbog čega se slikaju sa mnom, a oni su mi rekli da sam im jako lepa. Svesna sam svoje harizme i da ljude privlačim – rekla je Dara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter