Izvor:
09.12.2016 u 19:24
0

Može STAN da se kupi: Cena ZLATNOG SATA Sandre Afrike BACIĆE VAS U NESVEST! (FOTO)

Odavno je poznato da je Sandra Prodanović jedna od najbogatijih pevačica sa naše estrade, verovali vi u to ili ne.S obziorom na to da ne nastupa u Beogradu, već mahom po dijaspori i inostranstvu, negde je i normalno što javnost nema predstavu o tome koliko tezgi Sandra ima mesečno, te koliko novca stavi u džep posle svakog nastupa.

E, pošto već mnogo zarađuje (cena njenog nastupa nije ispod 7.000 evra) logično je da sebi može da priušti i izuzetno skupe stvari.

Tako je na jednom snimanju prošetala sat “Rolex Yacht-Master II”, a kada smo je ciljano pitali šta je na njoj najskuplje ona je dala više nego duhovit odgovor. U snimku ispod pogledajte šta nam je još Sandra rekla i kako na njenoj ruci izgleda skupocenost za koju je mogla da kupi dobar plac ili kuću u Srbiji ili manji stan u okolini Beograda!

Naime, sat košta neverovatnih 35.000 dolara.

Telegraf
Foto:Instagram/sandraafrika

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter