Izvor:
10.12.2016 u 15:13
0

Priznanje koje je ŠOKIRALO SRBIJU: PEVAČICA otkrila da želi da je momak ZAPROSI za najluđu noć! (foto)

Pevačica Marina Visković nastupuće u beogradskom klubu "Kasina" za doček Nove godine, a kako nam je otkrila još uvek nije sigurna i da li će joj se momak pridružiti te večeri.

– Verovatno će biti tamo. On je nezgodan za planiranje. Kod njega je sve u poslednjem trenutku. Ukoliko on ne dođe, tu je moj bend da mi prvi čestita Novu godinu, kao i svake godine. Volela bih da dođe i on. Ne bih se bunila da me zaprosi pred svima – iskrena je Marina, koja sprema poseban repertoar za 31. decembar.

– Ja sam svoje ime napravila pevajući po beogradskim klubovima i splavovima i vrlo mi je poznata beogradska publika. Znam kako da im pristupim i učinim da se provedu maksimalno. Pripremam spektakl u muzičkom smislu. Ovaj klub će mi omogućiti da pevam pesme koje najviše volim, od pop i rok numera do stranog repertoara. Zvala sam dragog kolegu Nenada Ćeranića da mi se pridruži na bini – otkriva nam pevačica, koja osvaja publiku i stasom i glasom.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter