Izvor: ALO.RS
23.07.2021 u 10:01
0

„NADAM SE DA ĆE ME MADONA POZVATI NA VEČERU!“: Didi J slavi rođendan! (FOTO)

Dijana Janković poznatija pod nadimkom Didi Džej, proslavlja večeras 33. rođendan.

PROČITAJTE JOŠ

KON UPOZORAVA: „Već danas su pune bolnice obolelih od covida – 19“

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

Ilon Mask najavio: „Tesla“ će verovatno prihvatiti bitkoin kao sredstvo plaćanja

VESIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Beograd će uskoro dobiti nove tramvaje!

ŽREB ZA TOKIJO! Ovo su Đokovićevi protivnici u start

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, proslavila je rođendan u beogradskom restoranu i otkrila kakvi su joj planovi po pitanju razvoja karijere u Americi.

– Zamislila sam želju, da večeram sa Madonom. Nadam se da će me Madona pozvati na večeru – rekla je ona. 

– Super Boul je moja želja, da toliko uspem, da nastupim tamo, kao Ledi Gaga, Šakira. Bilo bi spektakularno, ja bih se potrudila oko toga, scenografija, igrači. Ne znam šta bi rekli, vreme je da me svi sa Balkana podrže konačno. Ja već jesam ponos Srbije, uradila sam ono što niko nije što se muzike tiče. Red je došao da ja predstavim Srbiju u najboljem svetlu. Sledeće godine pravim spektakularnu zabavu, večeras je intimna, romantična proslava. Večeras sam u Kavaliju i frizer se potrudio oko moje frizure, prava „afro girl“ – izjavila je Didi i dodala:

 

– Čestitale su mi mnoge svetske zvezde, ako ste vi otkrili da mi je Ledi Gaga čestitala onda je to tako.

 

 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter