Izvor:
30.11.2016 u 03:03
0

NAJPOZNATIJI KUVAR DOBIO POZIV KOJI SE NE ODBIJA: „I dalje sam zatečen zbog Lepe Lukić“! (FOTO)

Autor i voditelj kulturno – zabavne emisije "Vikend show" Jovana Jeremić razgovarala je sa gostima u studiju o srpskim slavama, tačnije o tome kako Srbin slavi slavu.

Njeni sagovornici bili su pevači Bora Drljača, Era Ojdanić, Lepa Lukić, Goca Božinovska, sveštenik i etnolog, ali i kuvar Mile koji se potrudio oko slavske trpeze.

On je specijalno za ovu emisiju spremio pun sto hrane, i mrsne i posne, a gosti su se oduševili njegovim kulinarskim veštinama. Mile je za naš portal sabrao utiske iz emisije i otvoreno pričao o gostima koji su ga veoma iznenadili.

Emisija je bila super, drago mi je što se voditeljki i gostima dopala hrana, zaista sam se potrudio oko svega. Bilo je mrsne hrane, posne, sitnih kolača i naravno slavski kolač koji su gosti mogli da probaju uz vino. Njihovi komentari su bili pozitivni, zaista im se dopada kako kuvam, a komentar legende narodne muzike Lepe Lukić najviše me je dotakao – rekao je kuvar, a zatim otkrio o čemu se radi.

Goca Božinovska mi je rekla "Blago majci koja te je rodila", zatim Era je dodao da je blago mojoj ženi, Lepa se oduševljavala hrani. Međutim, verovali ili ne, ona me je pitala da li bih mogao jedne nedelje da dođem kod nje kući, da spremim neki specijalitet. Rekla je da sam dobar i vredan i da bi joj bilo drago da dođem. Šta reći, kada me jedna takva zvezda pozove, zaista sam srećan čovek. Još uvek ne verujem – rekao je Mile ne krijući oduševljenje zbog toga.

Oduševljen sam Lepom Lukić, nisam je nikada upoznao do sada i zaista je ostavila veliki utisak na mene. Naravno da ćemo se dogovoriti da dođem jedan vikend i da joj spremim nešto ukusno, jer ne viđa se svaki dan da takva legenda pozove kuvara, mene. Znači da joj se dopada moja hrana što je i istakla u studiju – završio je Mile.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter