Izvor: klix.ba
11.05.2023 u 15:56
0

Najseksi žena SVETA se PONOSNO HVALI: „I danas mi traže fotke OBLINA“

Od početka njene karijere prošlo 25 godina..

Britanska manekenka i voditeljka Keli Bruk koja je 2016. godine proglašena i vlasnicom savršenog tela priznala je nedavno da joj godi što je obožavatelji još traže fotografije poznatih oblina, iako je od početka njene karijere prošlo već 25 godina.

Danas 43-godišnja Keli otkrila je da i dalje dobija zahteve za fotografije u bikinijima i toplesu, uprkos tome što je karijeru modela ostavila iza sebe i postala radijska voditeljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

„Jedine poruke koje dobivam su ‘Keli, zašto objavljuješ slike svog vrta? Želimo da vidimo tvoje grudi’. Dobijam takve stvari, na šta se samo nasmejem. Mislim da sam zahvalna što neko želi da ih vidi. Kad pređeš 40 godina, postaneš zahvalniji“, izjavila je za The Sun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

Manekenstvom je počela da se bavi nakon što je sa samo 16 godina pobedila na jednom takmičenju lepote, nakon čega je krasila naslovnice brojnih časopisa, uključujući Loaded, FHM i GQ, ali fotografije njenih raskošnih oblina, koje su joj postale zaštitni znak, danas retko objavljuje na svom Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter