Izvor: ALO
03.01.2022 u 17:04
0

NEPREPOZNATLJIVA! Pevačica se fotošopirala do bola, PLJUŠTE komentari (FOTO)

Dara je pozirala nasmejana za Instagram, ali je vidno suzila glavu, doradila zube, jagodice, oči i usne i smanjila nos

Pevačica Dara Bubamara na jednoj od skorijih fotografija uopšte ne liči na sebe što su primetili i njeni pratioci na društvenim mrežama.

Naime, Dara je pozirala nasmejana za Instagram, ali je vidno suzila glavu, doradila zube, jagodice, oči i usne i smanjila nos.

Odmah su usledili komentari pratilaca koji su istakli da pevačici ovo ne treba jer već lepo izgleda, kao i da je preterala pa da liči na lutku i devojčicu od 15 godina.

– Ovaj izgled je fotošopiran do bola, Pretera ga do maksimuma“, „Ovde si mnogo lepo ispala, kao da imaš 20 godina“, nizali su se komentari ispod fotografije na kojoj Dara ne liči na sebe.

Rada se i ranije bavila obrađivanjem fotografija, a često koristi i filtere na Instagramu i po svemu sudeći na komentare se ne obazire.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter